День зосередження

05 квітня семінаристи розпочали свій щомісячний день зосередження, який триває добу. Конференції голосив до нас о. Зигмунд з міста Нєпокаляни (Польща), котрий приблизив нам постать великого святого, людини з великої букви, св. Максиміліана Марія Кольбе. Можна сказати, що  час нашого дня зосередження був  базований на прикладі життя цього святого, особливо його віддання цілого себе Тій, котра завжди поряд – Непорочній Діві Марії. Бути святим в наш час важко, але потрібно іти попри усе до святості, так як це робив св. Максиміліан, котрий  написав: « Хочу бути великим святим…».

На закінчення, після урочистого благословення Пресвятими Дарами, відбувся обряд прийняття бажаючих до ордену, котрий повстав з ініціативи  св.. Максиміліана -  «Рицарі Непорочної». Кожний міг  стати  воїном, маючи на меті завжди і всюди проголошувати та поширювати послання Марії, котре було скероване до Св. Катерини Лябуре, - носити Чудотворний Медалік, та молитись за грішників і потребуючих. Всі бажаючі взяли участь в обряді, і присвятили себе важливій місії, котра буде їм товаришувати через ціле життя.

«Будьте такими, яким був Св. Максиміліан – віддавайте все Діві Марії, а Вона завжди буде біля кожного з вас….» - сказав на закінчення о. Зигмунд, бажаючи кожному зростати в любові і святості.

 

О Маріє, без гріха первородного зачата,молись за нас, котрі до Тебе прибігають…

сем. Петро Гриньків

 
Пастирі Архидієцезії

Його Преосвященство
Мечислав Мокшицький
Архієпископ Митрополит
Львівський
* * *
Його Еміненція
Архієпископ
Мар’ян Кардинал
Яворський

* * *
Його Преосвященство
Єпископ Леон Малий

 
Часопис

 
В обєктиві
b4.jpg